Worden ‘minder e-mailen, meer gemak en sneller vinden’ jouw nieuwe diensten?

Minder e-mailen, meer gemak en sneller vinden...

Als IT dienstverlener wil je dat klanten plezierig kunnen samenwerken. Toch betekent de digitale transformatie niet voor iedere medewerker dat de dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger geworden zijn. Zeer veel documenten worden bijvoorbeeld nog in persoonlijke e-mailboxen bewaard en zijn voor anderen onvindbaar. En als je vraagt hoe lang mensen moeten zoeken naar informatie is het antwoord vaak ‘lang’. Dit is hoe je jouw klanten daarbij kunt helpen:

Minder zoeken start met centralisatie

De afgelopen jaren hebben veel printerleveranciers scan-to-email functionaliteit geleverd. Maar dat betekent ook dat informatie, bijvoorbeeld van klanten, versnipperd kan zijn: papieren documenten worden digitaal op teveel digitale plekken bewaard. Het ondertekende contract is bijvoorbeeld nog niet op de definitieve bestemming, in het klantdossier, aangekomen. Rechtstreeks vanaf de MFP printer scannen naar bijvoorbeeld Microsoft SharePoint of OneDrive als ook Google Drive was slimmer geweest. Het zijn centrale plekken waar meerdere bevoegde gebruikers bij kunnen en dat brengt ons gelijk op het volgende:

Stop het verzenden van (papieren) documenten tussen kantoren!

Klanten die gebruik maken van Cloud Print Infrastructure as a Service, kunnen de Lexmark Cloud Connector gebruiken om papieren documenten, vanaf de MPF printer, direct om te zetten naar een digitale indeling in bijvoorbeeld SharePoint. Je hoeft er zelf niet meer over na te denken. Deze documenten zijn dan beschikbaar voor iedereen vanuit een gecentraliseerde cloudgebaseerde documentopslagservice zoals SharePoint, OneDrive of Google Drive. Desgewenst kun je ze op elk kantoor printen. Wat een collega heeft gescand haal je eenvoudig op, je hoeft hen er niet meer om te vragen.

Gemak dient de mens

Stel dat je jouw smartphone, computer of tablet vergeten bent en je toch een belangrijke vergadering hebt. Dan bieden Lexmark printers de functionaliteit e-Task. Dat is het openen, bewaren en printen van bestanden en scans zonder dat je er een apparaat voor nodig heb, behalve de Lexmark printer die de juiste informatie voor je uitprint. Dan kun je toch aan de vergadering deelnemen.

Meer weten over de Lexmark Cloud Connector?

Als je voor elke medewerker bij jouw klanten wilt bereiken dat alle bestanden binnen handbereik zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We regelen het zo voor je in, want software van derden is niet nodig om rechtstreeks te scannen naar een centrale omgeving.

Laat een reactie achter