Businesskans voor IT dienstverleners en distributeurs

Businesskans voor IT dienstverleners en distributeurs

Bekende grote IT distributeurs hebben er interesse in. Maar ook voor IT dienstverleners is het een kans op meer business. Het was, overigens onterecht, soms wat op de achtergrond geraakt. Al nieuwsgierig naar wat het is? Bovenop de dagelijkse producten die beiden leveren, zoals laptops, smartphones, tablets en cloudoplossingen is er steeds meer aandacht voor…

MFP’s voor printing & scanning!

Waarom dit zo is leggen we graag aan je uit, maar vooral waarom het interessant is om Multi Functionele Printers (MFP’s) mee te nemen in bestaande proposities. 3 belangrijke redenen hebben we opgeschreven:

Reden 1: Klanten verwachten dat het aangeboden wordt

Uit onderzoek van Quocirca naar Managed IT services blijkt dat 86% van de IT-beslissers één Managed Service Provider (MSP) zou overwegen voor zowel IT als printinfrastructuur. Het maakt je totale aanbod dus compleet en de kans groter dat (nieuwe) klanten bij je blijven. Om die reden zijn we ook in gesprek met distributeurs die onze propositie op hun beurt aan hun klanten, de IT dienstverleners, willen aanbieden. Wil je een samenvatting van dit rapport ontvangen? Stuur dan een email aan: informatie@mpspartners.eu.

Reden 2: Tegenwoordig past printing en scanning uitstekend in een werkplek propositie

Net zoals een cloudoplossing, zoals Microsoft Office 365, kun je printing en scanning meenemen in een prijs per werkplek. Dat komt omdat je niet meer langdurig vastzit, zoals vroeger aan jarenlang contractvormen of maandelijkse afnames van verplichte volumes. Het is daarmee een logische toevoeging op je bestaande werkplek propositie, met vergelijkbare vormen van flexibiliteit.

Reden 3: Als middel om de digitale transformatie te versnellen

Steeds meer organisaties schakelen over naar een omgeving waarin papier minder gebruikt wordt. Dat betekent echter dat de informatie van veel papieren documenten gedigitaliseerd moet worden. Uit een ander onderzoek van Quocirca, namelijk over scanning, blijkt dat 26% van de ondervraagden aangeven dat de scansnelheid onvoldoende is en 22% ervaart dat de scankwaliteit het probleem is. Met een MFP (Multi Functionele Printer) los je dat op. Bovendien kun je op MFP’s tegenwoordig ook apps plaatsen, waarmee je bijvoorbeeld een ingescant document vertaalt en automatisch digitaal opslaat op de gewenste bestemming. Dat is pas digitaal versnellen!

Nog meer…

Er zijn nog veel meer redenen waarom MFP’s een businesskans zijn. Bijvoorbeeld omdat je er zelf niets aan hoeft te doen, behalve het spotten van de businesskans. Je hebt er namelijk geen extra mensen voor nodig, wat overigens met de huidige situatie van arbeidskrapte uitdagend zou zijn. We zijn in feite een volwaardige collega van jou. Dat en nog veel meer kun je teruglezen in deze blog.

Ook zin in een extra businesskans?

Neem dan contact met ons op. We verduidelijken graag onze propositie. Of lees hier meer terug over onze Reseller – Affiliate partner en White Label partner programma’s.

Laat een reactie achter