5 voordelen van het uitbesteden van je Managed Print Solutions…

5 voordelen van het uitbesteden van je Managed Print Solutio

…aan ons! Voor IT dienstverleners en distributeurs is het kunnen aanbieden van Managed Print Solutions een businesskans. Dat beschreven we al eerder in een vorige blog. Als je daar ook van overtuigd bent wat zijn dan redenen om voor ons te kiezen? Er zijn immers meerdere MPS-aanbieders. Deze voordelen hebben we eens opgeschreven:

Voordeel 1: kennis van meerdere printermerken

Jouw klant is alleen koning als ze er wat te kiezen valt. Dat kan via ons. Lexmark, Kyocera, Ricoh, Konica Minolta, Utax, Canon en HP printers en multifunctionals kunnen allemaal in een managed printomgeving geplaatst worden. Bovendien hebben we al ruim 30 jaar kennis en ervaring in de printermarkt opgedaan, waardoor we bijvoorbeeld goed de onderlinge verschillen kennen. Je kunt ons dus ook raadplegen voor een ‘second opinion’ als voorbereiding op een goed verkoopgesprek. We gaan desgewenst zelfs met mee.

Voordeel 2: kortlopende overeenkomsten

In de wereld van IT is het gebruikelijk om contracten flexibel te houden. Als je immers vertrouwen hebt in datgene wat je levert hoef je niet persé langlopende overeenkomsten aan te bieden: wat goed is bindt een klant vanzelf. Daarom is het mogelijk om kortlopende overeenkomsten, al vanaf 3 maanden, aan jouw klanten aan te bieden. Natuurlijk kies je voor de looptijd die het best bij jouw klant past, maar een kortlopende overeenkomst helpt je in ieder geval om eerder een nieuwe klant over de streep te halen.

Voordeel 3: flexibele financieringen

MPS Partners maakt gebruik van een eigen leasemaatschappij. Daarnaast hebben we financiële partners, zoals BNP, Grenke en De Lage Landen. Dat betekent dat je maatwerk kunt bieden voor elke klant. Bovendien zijn we goed op de hoogte van actuele lease- of huurtarieven. Die kunnen nog weleens fluctueren.

Voordeel 4: een innovatieve SLA inrichting voor jouw klanten

Dat betekent dat je ook tegemoet kunt komen aan de wensen van veeleisende gebruikers. Een printer die een primair proces ondersteunt, bijvoorbeeld in de zorgsector, mag namelijk niet lang stilstaan. Op dit soort plekken kunnen we binnen een uur een tijdelijke omruil (SWAP) realiseren. Maar er is nog iets wat steeds vaker in een SLA de aandacht krijgt: duurzaamheid. Dat brengt ons op het vijfde voordeel:

Voordeel 5: duurzaam partnership

Samen met ons kun je de gehele print omgeving CO2 neutraal maken voor je klant. Dat doen we door CO2 neutraal te printen door de TEC waarde van de printer te compenseren. Daarin kunnen we, indien gewenst, ook het papierverbruik, de gereden afstanden naar de klant, logistieke bewegingen en leveringen van verbruiksmaterialen meenemen. Een duurzaam partnership betekent dat we de CO2 uitstoot van printing compenseren door een samenwerking met Trees For All. Lees hier meer over onze milieuverantwoordelijkheid, waar ook jouw klanten van kunnen profiteren.

Hebben we je kunnen overtuigen?

Meerdere printermerken, geen langdurige wurgcontracten, flexibele financieringen, MPS als onderdeel van je SLA en samenwerken met een duurzame partner, zelfs met commerciële ondersteuning is wat we kunnen bieden.

Neem voor nog meer voordelen vrijblijvend contact met ons op.

Laat een reactie achter